Skive Trav

Mobile navigation
Dontpaytheferryman_170702Foto: Foto: Ole Hindby

Helt fantastisk dag i Odense

Dontpaytheferyman020717 1000
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
13. august 2017 10:52

Dansk travsports største talent nogensinde Dontpaytheferryman var til start i et 2 års løb, og kørt af Birger Jørgensen viste han igen sin overlegne kapacitet og vandt ubesværet fra spids i tiden 1.16,5a/1640m. Vi glæder os som små børn til den næste start for Dontpaytheferryman, som er en fryd for øjet for enhver traventusiast. Peter Rudbeck havde også Stand And Deliver med til Odense, og han vandt Liga 1-løbet let efter et perfekt rygløb, selvfølgelig med Birger Jørgensen i vognen. O´Grady var i spids og stor i nederlaget på andenpladsen, men Stand And Deliver havde alt under kontrol.

Morten Friis har et godt samarbejde med Mikael T Hansen, og det udmøntede sig denne dag til en flot sejr med Temptation S H i et Liga 2-løb, som i spids styrede hver en meter af løbet til en sikker sejr.

Jan Friis fik en fin sejr med Logical Nora, som tilbage efter lidt pause vandt en meget sikker sejr fra spids kørt af René Kjær. Hoppen er god for klassen og vinder flere løb i sæsonen.

Tilbage efter lidt pause var også Mie Dahl´s Amos Shadow, som kørt af Steen Juul var i spids fra start til mål i et Liga 4-løb Det var tydeligt, at han manglede et løb i kroppen, og sejren blev taget på klassehestens manér.

Bodil Nielsen og Verner Kristensen har ramt en god hest i Aston, der kørt af Gordon Dahl vandt en sikker sejr som en af dagens største favoritter. Sejren blev taget efter en offensiv styring og flere følger.

Hans Ulrik Kristensen kom på tavlen igen med en af sine efterhånden sjældne køreture, da han vandt formløbet med slideren Special Player efter en fin præstation.

Banner Skive Kommune dynamicit-skiveher Skive Folkeblad Topbanner Danskespil