Skive Trav

Mobile navigation

Chancevurderinger d. 19. juni

Tribune Skive
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. juni 2017 16:43

Chancevurderinger d. 19. Juni

Kasper Foget:

Bedste chance: 4. løb 4 Turbo Star – vinderchance

Ændringer: 3. løb 7 Bella Højgård uden forsko – 7. løb 2 Bastian Højgård anden tjek

Kommentarer: Turbo Star fik et perfekt løb sidst og svarede med sejr. Hun er vel feltets bedste hest, men hun kan ikke skabe løbet selv, så det kan både blive rigtigt og forkert i et lille felt. Får hun løbet, er hun en vinderchance. 3. løb 7 Bella Højgård var fin sidst efter pause, hvor hun slog spidshesten, men blev fanget af udvendige heste. Hun skal prøves uden forsko og en tåvægt, så hun kommer hun lidt mere fri af sig selv. Fra spor 7 er hun en outsider. 7. løb 2 Bastian Højgård havde lidt sparet sidst, hvor han slog på en galop i sidste sving. Vi ændrer på tjekken, og så må jeg prøve at have lidt bedre fat i ham. Han møder gode heste, men er med fremme i et fejlfrit løb. 8. løb 3 C Bork var for stresset i Billund og måtte slettes. Vi har haft ham med hjemme og kørt rolige arbejder i skoven, men starten her er en test, så han er givet ikke noget for spillerne. 10. løb 3 Thejs Højgård er i god form, og han skal måske køres i spids, hvor han tidligere har gået godt. Der er et par gode tillægsheste, men en triochance, er han.

Gordon Dahl:

Bedste chance: 7. løb 3 Copain D´Amerique – vinderchance

Ændringer: 5. løb 5 Cutthecrap – uden sko

Kommentarer: Copain D´Amerique er en fin hest, som gik godt i sin debut som anden til Cadillac Shadow. Han virker stabil og hurtig fra start, men Steen får lige lov til at prøve ham bag vognen inden løbene. Han er en vinderchance. 5. løb 5 Cutthecrap har haft en lille seneskade, så han skal ud og have et løb i kroppen. Skal prøves uden sko for første gang, hvilket bør være en fordel, så han er måske en luring med det rette løb. 5. løb 7 Aston var fin sidst og går frem fra start til start. Er en triochance. 9. løb 7 Guts For Glory har gået mange hårde løb i spids, og har givet sig et par gange på det seneste, så jeg valgte at køre ham i ryg sidst, og han fik aldrig chancen med sejrskræfter sparet. Jeg vil gerne, at Steen kører et rygløb med ham, og han er en god chance, da jeg tror han skærper sig lidt med de tætte starter. 9. løb 8 Breaking K K blev behandlet efter den sidste start, og jeg har ikke set ham siden. De melder ham i fin forfatning, så han er en lille outsider.

Peter Jensen:

Bedste chance: 6. løb 4 Cadilla Shadow – vinderchance

Ændringer: 9. løb 1 Fighting Gehør – ny tjek

Kommentarer: Cadillac Shadow vandt sin debut i fin stil. Det er en god hest, som der har været mange bump på vejen med, men nu er han fin, og han har trænet helt normalt efter starten sidst. Der er pasgang i ham, så fra spor 4 i volten kan der være en galoprisiko, men går han fejlfri, er han en vinderchance, selvom jeg har stor respekt for de gode modstandere. 1. løb 1 Caroline K har trænet okay, men er en lidt træg type, som helst bare vil følge med. Hun gik et pænt rutineløb for en tre uger siden, og hun skal ud bag vognen på dagen. Skal ses an og svær at chancevurdere. 7. løb 6 Solvalla AS gik rigtigt godt i Århus bag en vældig fin hest. Skal se vognen for første gang på dagen, men hun virker stabil og fornuftig. Der kan altid dukke en kanon op i disse nulklasseløb, men jeg tror hun er med fremme i et glat løb. 9. løb 1 Fighting Gehør løb med en forspænding senest i Sverige, som ikke fungerede. Han er lidt besværlig med tjekken, men i arbejde har han fungeret godt med et nyt tjekbid, og han er hurtig fra start, så går han fejlfri, er han en fin chance.

Knud Mønster: (Facebook)

2. løb nr 1 Airborn M (billedet) tror jeg er en god triochance i fejlfri udgave og hun kan vinde.

4. løb nr 5 Sensei Bob skuffede i Billund, så jeg ligger lavt denne gang. Glad for præmie.

9. løb nr 5 Bella Damgård var klart forbedret i Billund og vi håber at hun fortsætter i det spor, så får hun en præmie.

Henrik Lønborg: (hjemmeside)

2.løb - nr. 9, Tellus:

- Gik godt sidst. Fin i 1. afd. og havde masser af kræfter i 2. afd. Galoperede da jeg ville flytte hende et spor. Formen således fin, men hun vinder sjældent da hun er lidt uspeedig og lidt sart ved spor flytning. God triochance.

 5.løb - nr. 1, Casino Gardenia:

- Gik rigtig godt i debuten, men jeg ser den ikke umiddelbart som en vinder af dette løb. Jeg tror ikke sporet er nogen fordel og vi må se hvor vi havner. Vi lærer meget i sådan et løb og har triochance, vinderchance ved racing luck.

 6.løb - nr. 1, Cash Sali:

- Er godt inde i løbet og udvikler sig fra start til start. Vi tager spids og løber på en god tid. Vinderchance.

 7.løb - nr. 5, Checkpoint S H:

- Var jeg tilfreds med første gang ude, han optrådte eksemplarisk i løb, hvor han har været lidt ustyrbar i træning. Gik en god tid afsluttende de sidste 1000 meter efter 1.16.2. Vil være gået frem med løbet og er en triochance.

Morten Juul: (hjemmeside)

1. løb nr. 2 Anonymous – Birger Jørgensen: Var dårlig senest og er blevet tjekket igennem. Har en lidt kedelig resultatrække, men hun har, imellem galopperne, vist fin kapacitet for klassen. Der er flere heste med i løbet som ikke er nemme at vurdere, men går hun fejlfrit, så burde hun løbe med frem. Outsider.

2. løb nr. 4 Del Photo – Birger Jørgensen: Har drillet en del med galopper, men viste senest i Norge hvilken fin hest han er. Har efterfølgende trænet rigtig godt og han burde være med til at gøre op om sejren. Vinderchance.

4. løb nr. 2 Ultra Modern Hanke – Birger Jørgensen: Er inde i en rigtig positiv periode med det ene topresultat efter det andet. Har perfekt spor og da han er lynhurtig fra start, så bestemmer kusken taktikken. Skal være med fremme. Vinderchance.

5. løb nr.8 Bella Donna – Birger Jørgensen: Kom tilbage til løbene senest efter lang pause og gjorde det ganske fint. Har her et kedeligt spor og det ser svært ud mod gode konkurrenter. Går hun et fornuftigt løb så er vi tilfredse. Præmiechance.

6. løb nr. 10 Coco Cabana – Morten Juul: Gik fremragende senest efter startgalop og bekræftede sin fine form. Skal her ud fra tillæg mod rigtig gode konkurrenter og det kan blive svært at nå helt frem. Kan godt dukke op i top3 hvis hun får løbet. Pladschance.

Kommentarer fra Marc Bæk Nielsen findes her 

Banner Skive Kommune dynamicit-skiveher Skive Folkeblad Topbanner Danskespil