Skive Trav

Mobile navigation

Chancevurderinger d. 1. december

Tribune Skive
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
01. december 2017 9:28

Chancevurderinger d. 1. december

Bent Svendsen:

Bedste chance: 1. løb 2 Corvatini Skov – stor luring

Ændringer: Flere ændringer på Corvatini Skov

Kommentarer: Corvatini Skov har jeg nu haft tid til at træne noget mere og vil vise bedre form. Vi laver flere ændringer i udstyret så som lukket hovedlag med huller, vatudtræk, og så varmer jeg uden forsko. Hun har gået med jernsko, men jeg tror hun kan have kæmpe fordel af at gå uden forsko, så det skal prøves af. Hun er hurtig fra start, og hun skal ses som en stor luring. 2. løb 1 Albenga skal starte på, så han får mere fart i sin store krop. Han kan igen være en fornuftig triochance fra et godt spor, og vinder lige pludselig når det hele stemmer for ham. 3. løb 9 Axe Brogård hang lidt på en træt konkurrent sidst og havde lidt kræfter sparet. Han virker ikke til at være den samme hest at sidde bagved, som han var for et halvt år siden, så han er mest en præmiechance. 5. løb 5 Sigurd søger efter formen, og søger en præmie. 7. løb 8 Bridgespil DK har gået et par gode løb for sulky og holder fin form. Hun gik godt i sit monté prøveløb, men fik en dum fejl på i sin monté debut, og det tror jeg faktisk kostede sejren. Det virker til at være en fordel med monté for hendes del, og hun er en god chance blandt de tre.

Jeppe Rask:

Bedste chance: 4. løb 5 Brilliant Star – triochance

Ændringer: Briliant Star ændres fra norsk til et lukket hovedlag

Kommentarer: Brilliant Star blev det forkert for sidst, hvor hun kom til at sidde sidst i et løb, hvor de ikke kørte noget undervejs. Holder god form, og Allan må prøve at køre lidt med fra start for at ramme en god ryg. Kan være en god triochance. 1. løb 4 Cmynewlollipop har døjet med halsen og skulle efter planen have startet i et rutineløb, men blev så tigget med. Er en fin hest, men jeg må køre et fornuftigt løb og håbe på en lille triochance her efter pause. 3. løb 7 Global Playboy er begyndt med sine gamle unoder igen med at hoppe umotiveret. Skal først vise noget mere stabilitet, før jeg kan tro på ham. 4. løb 9 Bette Nock gik et pænt prøveløb, uden at jeg var helt 100% tilfreds med stilen på ham. Vi får ham ikke bedre lige nu, så han må ud og starte på, og jeg kører et roligt løb med ham, og ser om der er noget sparet til slut. 5. løb 4 Alberte Mols gik faktisk godt sidst, hvor hun måtte løbe alt hvad hun kunne de sidste 1200 meter, hvor hun endda blev trykket ud i tredje spor på langsiden. Møder gode heste, men kan være en lille triochance. 6. løb 2 Akeleje D skuffede lidt sidst, hvor hun manglede noget tryk i sig. Er hurtig fra start og håber på, at Bastian Lendalund kan holde spids, så jeg kan få ryg på denne. Håber på en præmie.

Jan Dahlgaard:

Bedste chance: 6. løb 1 Bastian Lendalund – triochance

Ændringer: nej

Kommentarer: Ser fin ud i træningen, hvor det er Per Iversen, som står for denne, og han melder alt vel. Jeg kender ikke mere til hesten, end det jeg og alle andre har set, men har fået at vide, at han kan variere lidt i, hvor hurtig han er fra start. Jeg syntes man skal se op for, at han er meldt noget op, men det er klart, at han skal ses som en triochance. 5. løb 4 Above Every One hoppede sidst fra start, da han blev for hidsig, og gangen inden i Billund hoppede han i de flade sving. Han får en rolig start, så han går fejlfri, og så er vi derefter anhængige af tempo på løbet. Flasker det sig det hele, er han med fremme i kampen om en god placering.    

Kasper Foget:

Bedste chance: 6. løb 3 Super Sali – vinderchance

Ændringer: 1. løb 5 C´est Peak – lidt udstyrsændringer

Kommentarer: 1. løb 5 C´est Peak var ikke 100% klar sidst, og i løbet slog han på en galop i sidste sving, da han blev for gal. Vi har lavet lidt om på ham, og da han indeholder en vis kapacitet, er han god outsiderchance. 1. løb 7 Charlie Skovsende gik godt i sin forrige start, men skuffede sidst ved ikke at løbe fremad, men jeg tror det skyldtes, at vi nærmest var nede i 1.30-fart, før jeg kunne køre på open stretch, og han troede måske at løbet var ovre. Nu tager jeg den med ro fra start og håber der er noget at køre med til slut. Lille triochance. 3. Løb 2 Byebyeandover er begyndt at ridetræne og har bare gået et enkelt let banearbejde, så hun mangler måske en udblæsning. Møder en god hest i Bravo Sølvtop, men burde være en god triochance. 4. løb 1 Garland Boko blev det lidt forkert for sidst, da han hele løbet måtte jagtes lidt for at holde trit med Casino Gardenia, og det kostede til slut. Fra et godt spor, er han en af flere gode chancer i løbet. 5. løb 8 Pina Colada har vi ikke set længe, og fra spor 8 skal han håbe på en præmie. 6. løb 3 Super Sali blev det for hårdt for sidst. Jeg tror godt, at hun kan tage spids, og så er spørgsmålet om, hvornår Gentleman kommer frem og trykker. Kan Morten få lov til at styre det meste af løbet, kan det række til sejr. 6. løb 5 Petri holder fin form, men var uheldig sidst med en uforskyldt galop, der kostede andenpladsen. Mod disse heste er hun glad for en præmie. 9. løb 6 Race Chip holder sin gode form, og han kan tage en god præmie i dette løb.

Kenneth Andersen:

Bedste chance: 4. løb 7 Vigan H S – lille vinderchance

Ændringer: 4.løb 8 Ambro Hall uden bagsko og ændret hovedlag

Kommentarer: Vigan H S holder fin form og har altid en god afslutning i ærmet, som sidst i Aalborg. Jeg vil helst vente med at køre ham til de sidste 500 meter, og løser det sig lidt undervejs, er han lille vinderchance og en stor triochance. 2. løb 8 Athene P P troede vi skulle være en god chance sidst, men hun slog over i pasgang op til vognen, og så var løbet kørt. Hun er bedre med spor ude på vingen og er hurtig fra start, så hun kan godt være en triochance. 3. løb 1 Uffe S Lange D K har oppet sig på det seneste og holder god form. Han er ingen ørn fra start, så har ingen fordel af sporet, men med tempo på løbet, er han en triochance. 4. løb 6 Blue Van virker bedre i træningen, og gik godt sidst mod gode heste, men sporet trækker lidt ned, så hun er mest en præmiechance. 4. løb 8 Ambro Hall hoppede sidst efter pause, men har ellers virket fin i træningen. Vi ændrer på udstyret, og han har stor fordel af at gå uden bagsko. Kan være en lille triochance. 5. løb 2 Staro Harley starter ikke så ofte for at holde humøret oppe på ham. Fra et godt spor, er han en lille triochance. 6. løb 8 To You kender jeg ikke dagsformen, men umiddelbart ser det svært ud fra spor 8. 7. løb 11Quarnac de L´iton har vi lejet, og han har gået et par fine løb, og Karina er ved at lære ham at kende. Han er meget stærk, så det er klart, at han fra 100 meters tillæg skal håbe på overpace. Med det rette løb løber han forbi mange til slut.

Knud Mønster: (Facebook)

4. løb nr 4 Can Tab: Var jeg skuffet over ikke vandt sidst med det løb han fik, men efter afvaskning stod han og hostede, så det forklarer præstationen. Har gået med fast vat, men får denne gang en aftrækkelig ørehætte på og det giver uden tvivl en god effekt. Jeg tror på sejr efter devisen spids og slut.

5. løb nr 3 Listas Manboy: Var dårlig sidst men hostede også efter løbet. Vi forventer at han er frisk igen og så må han være en god chance i dette løb.

6. løb nr 12 Sweet N’Sour: Vi viste, at han fik bagerste spor, men spor 12 regnede vi ikke med. Han er frisket op og formen er god, men spor 12 på 1600 m, så er en placering nok max. denne gang. Han går et godt løb.

Morten Juul (hjemmeside)

1. løb nr. 3 Ellys Dream – Birger Jørgensen: Har haft diverse småproblemer som har drillet en del. Senest gik han dog godkendt, indtil en galop hen mod opløbssvinget ødelagde dagen. Det er ikke nemt at vurdere modstanden, men han er hurtig fra start og går han fejlfrit, så kan han godt løbe med frem. Lille outsider.

5. løb nr. 6 Bale M B – Birger Jørgensen: Har haft en del uheld i løbene og er meget bedre end resultatrækken indikerer. Holder fin form og burde, selvom der er flere gode heste med, løbe i top3. Pladschance.

8. løb nr. 10 Radamante – Henrik Nielsen: Har været nogenlunde gående. Senest blev han kørt meget offensivt og blev forståelig træt. Er fin på distancen, men har fået 100m tillæg, hvilket normalt ikke lader sig gøre. Præmiechance.

Banner Skive Kommune dynamicit-skiveher Skive Folkeblad Topbanner Danskespil