Skive Trav

Mobile navigation
Classic Sisa og Jan Dahlgaard sejrer i DTC 3 års serieFoto: Foto: Flemming Andersen

Fine unghestepræstationer

Classic Sisa 20170910
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
10. oktober 2017 10:41

Der blev vist fine præstationer af flere ungheste mandag aften, hvor den største præmie på 7.500kr. - i DTC´s 3 års serie - tilfaldt Jan Dahlgaard-trænede Classic Sisa, som var gjort til aftenens største favorit. Classic Sisa skød straks fra start til spids og sejren blev sikker før Captainhaselhof BE, der liftede med i ryg undervejs. Jan Dahlgaard fortalte i sejrsinterviewet om en fin hoppe, som havde fået noget af sæsonen spoleret af virus.

Gordon Dahl vandt en meget fin sejr med Cutthecrap, som ud på sidste omgang gik i kødet på førende Billi Time, og de to stærke heste gav hinanden en rigtig herrefight, som endte med en kneben sejr til Cutthecrap, som vandt i tiden 1.16,2/2000m, hvilket er ny banerekord for treårige hingste/valakker i voltestart over normaldistancen. Den gamle rekord havde Beyblade med tiden 1.16,4.

Alle ti toåringer gik fejlfri i et flot afviklet løb, hvor førende Donna Lupo flere gange blev testet undervejs af udvendige Dolce Gabana, og de to hopper kæmpede helt til mål om sejren, som til slut tilfaldt Donna Lupo. Kaj Jensen træner Lupo Biancha-afkommet, og René Kjær sad i vognen.

René Kjær vandt også med Finn Larsens stærke Rambo B, som var ude efter spids, men blev afvist af Tyrell As. Men det rørte ikke Rambo B, som i opløbet fra bagfeltet kom flyvende ude i banen og nåede frem til en sikker sejr i Hesteejerpokalen.

Begynderløbet havde et fint samlet felt klar til kamp ind i opløbet, hvor Chantel Trøjborg med Kenneth Andersen i vognen fra tredje par udvendigt angreb godt ude i banen og holdte sig foran Bartho, som kom farende indvendigt efter sen angrebsplads. Chantel Trøjborg ejes og trænes af Tommy Bjerregård og det var hoppens første sejr.

Henrik Lønborg leverede aftenens største overraskelse, da han vandt med Per M Pedersens Vaya Con Dios i sidste afdeling af V5. Opskriften var spids og slippe til Pet Vet Time, som blev besejret via open stretch i opløbet.

Skive Amatørserie blev til slut et to-hestes opgør, hvor Pocono Downs og Radamante kæmpede opløbet ned om sejren. Niklas Korfitsen bag Pocono Downs trak sig sejrrigt ud af denne dyst, og kunne dermed notere sig sin femte årssejr. Carsten Kragelund ejer og træner hædershesten, som endnu en gang er klar til finalen i Skive Amatørserie.

Efter to andenpladser fik Anders Pedersen smagt sejrens sødme med Allmagic, som styrede alt fra spids. Efter 1.24 den første kilometer var sejren aldrig i fare for Magiccarpetride-sønnen.

Formløbet gav sejr til Frida Gjesing Kristiansens Pompano Princess, som Dennis Kristiansen smart kørte ned i ryg på førende New Lollipop i sidste sving, og vel fremme i open stretch blev sejren sikker før en tapper Poeten Blåbjerg.  

Dagens to prøveløb med mange fine præstationer kan ses på dette link. PRØVELØB

På Skive Travs Facebook-side er der sejrsinterviews fra aftenens løb.

Banner Skive Kommune dynamicit-skiveher Skive Folkeblad Topbanner Danskespil