Skive Trav

Mobile navigation
Byebyeandover vinder i SkiveFoto: Flemming Andersen

Chancevurderinger d. 13. januar

BYEBYEANDOVER (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. januar 2018 12:12

Chancevurderinger d. 13. januar

Jeppe Juel:

Bedste chance: Flere med vinderchancer

Ændringer: nej

Kommentarer: 2. løb 4 Ducato var stænkræd i sit prøveløb og dummede sig med galop, så hun får lidt udstyr på hovedet. Har gået et kanonarbejde på banen, hvor hun fulgte med rigtigt gode heste, så jeg valgte at sende hende til start nu. Hun virker stærk og reel, og hun kan være med helt fremme. 3. løb 8 Celine D vandt afstoppet senest på Lunden. Sporet trækker ned, og jeg har ikke helt bestemt endnu, hvad jeg gør fra start. Hun virker stærkere og stærkere i træningen og skal regnes som en vinderchance, trods sporet. 4. løb 4 Shaggy gik et stærkt løb sidst, hvor han tog gode heste ned fra udvendigt fra. Alt virker fint med ham i træningen, så jeg ser ham som en god vinderchance. 5. løb 1 Logical Nora gør det fint og har fået et godt spor, hvorfra hun kan være en lille triochance. 6. løb 2 Bella Tinghøj fik en halvhidsig hest op udvendig for sig sidst og blev selv lidt gal, så løbet blev ganske enkelt forkert. Hun skal have et rygløb denne gang, og hun er en triochance. 7. løb 2 Rambo B er bedst, når han sidder med helt fremme, så det er klart, at min chance for at vinde løbet, er at køre i spids. 8. løb 4 Tonicetobetrue var fin sidst efter pause, og han virker godt gående i træningen. Han skal ikke selv ud og skabe løbet, det gider han ikke mere, da han har gjort det i hele sin karriere, så det bliver et rygløb og speed til slut. Han møder gode heste, men kan vinde med det rette løb.

Kasper Foget:

Bedste chance: 9. løb 1 Bastian Højgård lille vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Bastian Højgård var Morten meget positiv på vegne af sidst, hvor han kunne køre med ham til mål. Han har tidligere tabt travet op mod mål, men ikke denne gang, så det var positivt. Fra et godt spor er han med fremme i kamp om sejren. 4. løb 5 Dan Adams kan ikke træde an i voltestart, så han må ud i klassen i stedet for amatørløb. Har haft lang pause, og det ser svært ud på papiret, så kan han få en præmie, er det fint. 5. løb 5 Byebyeandover fik et for hårdt løb sidst, så starten kan glemmes. Er tjekket op i halsen og med blodprøver, og alt er ok, men formen mangler måske lidt i at være som allerbedst. Skal ses som en triochance, og håbet er et godt rygløb. 5. løb 7 Airborn M har spor og distance imod sig. Skal håbe på overpace, og hun er en lille triochance. 6. løb 1 Backup driller utroligt meget, og hoppede umotiveret sidst. Fra et perfekt spor kan han forhåbentligt sidde med fremme undervejs og være en triochance. 8. løb 1 Race Cowboyland fik et perfekt spor, og han kan herfra få en god position og være en triochance. 8. løb 8 Amalie Bork har gået et par gode banearbejder, men hun skal lige i gang igen, og herfra ser det svært ud. Hun skal først og fremmest gå et godt løb og håbe på en præmie.

Marc Bæk Nielsen:

Bedste chance: 8. løb 3 Frozen – vinderchance

Ændringer: Vatudtræk på 9. løb 5 Al Capone

Kommentarer: Frozen fik ikke noget på Åby, da han fik et hårdt løb og gik med sko, hvilket han ikke fungerer med. Sidst i Aalborg var jeg godt tilfreds med ham. De stjal 10 meter fra spidsvolten og fik lov til at åbne i rolig fart, og så blev det for svært at tage meter ind til slut. Jeg tror altid på chance med Frozen, og den dag jeg ikke gør det, skal han ikke løbe mere, og han kommer til start i optimal forspænding. 9. løb 4 Wannabee Ingemann har gjort det fint, men har måske haft lidt svært ved at afgøre sine løb. Hun er hurtig fra start, og er igen en god triochance. 9. løb 5 Al Capone sluttede rigtigt godt af sidst fra bagfeltet, og det var et fint løb for ham. Jeg trak ikke vattet, da han sluttede stærkt af, men det kan Dennis gøre, hvis han får brug for det. Han er en lille vinderchance med stor triochance.

Søren Johansson:

Bedste chance: 7. løb 1 VM Viking Cup – vinderchance

Ændringer: 5. løb 4 Sander L B – ændres til et lukket hovedlag

Kommentarer: VM Viking Cup holder sin form, og han gik et superløb sidst på Jägersro, hvor han efter en karruseltur i sporene fra start havnede i dødens og var anden efter 1.09,9 de sidste 500 meter. Jeg er ret sikker på, at han kan forsvare sporet og holde spids, da jeg jo bare skal køre lige ud, og han har jo vist, at han kan åbne reelt fra start, som den dag på Jägersro, hvor han åbnede efter 1.06,5/500m. Jeg tror på, at han er en rigtig god vinderchance. 5. løb 4 Sander L B træner fantastisk godt, men har i løbene haft svært ved at afgøre. Han hænger på, men løber ikke fremad, som han burde til slut. Vi ændrer fra et norsk hovedlag til et lukket, og da han er lynhurtig fra start regner jeg med et løb i spids. Han kan vinde, hvis den ny forspænding fungerer, som vi har tænkt. 6. løb 10 Fernando N L er en fin hest, som jeg efterhånden har fundet ud af, hvordan skal køres. Det gælder om at køre ryg og vente med speeden til de sidste 300 meter. Der er et langt opløb i Skive, og løser det sig undervejs, er han bestemt en vinderchance.

Jeppe Rask:

Bedste chance: 5. løb 3 Max Vacation – vinderchance

Ændringer: 8. løb 6 O´Grady ændres lidt i skoning

Kommentarer: Max Vacation sluttede stærkt af sidst og virker til at være en fin hest. Jeg er lidt usikker på, hvor hurtig han er fra start, men kan vi sidde med fremme undervejs, skal han være en god chance. 1. løb 6 Global Playboy har prøvet monté før uden den store succes, så vi må håbe, at Ellen Piltoft kan få lidt fart i ham. Han er en outsider. 2. løb 12 Broadcast skal være glad for en præmie herfra. 6. løb 5 Bette Nock hoppede umotiveret sidst, men virkede ellers fin på dagen og har efterfølgende trænet normalt. Er han som ved starten inden, så er han langt fremme. 8. løb 6 O´Grady har været lidt svag i de sidste par starter, men det skal dog siges, at forholdene sidst i Norge ikke var til hans fordel. Han bliver skoet om, men skal vise fremgang for at være en chance.

Bent Svendsen: (hjemmeside)

Behurry Lois Bit: Skuffede mig i Ålborg hvor han ikke rigtig var i balance og virkede for let, prøves med lidt mere vægt og en puller plade, vil være gået frem med starten og hvis han går op til sit bedste og klarer spor 5 i volten er han blandt de tre.

Blue Van: Kender ikke.

Moliere: Spændende tur men kender ikke hesten, men har fine resultater.

Axe Brogård: Har jo været forrygende i de seneste starter, men spor 8 og 1600m skal der lidt held til, kører hele vejen til vinderchance.

Lisa Marie L P: Normalt stabil og fra perfekt spor bliver det spids så længe det går.

Uha Uha De Hess: Topform men igen tungt spor mod hård modstand, lille trio chance.

Knud Mønster: (Facebook)

1. løb nr 7 Starwalker

Har vi haft i træning i et stykke tid og den virker til at have god form. Den er lidt usikker, men fejlfri er han med til at gøre op om top 3.

3. løb nr 2 Swingfly

Gik et godt arbejde for Michelle på banen og derfor er den meldt til start. Nu har den endelig et godt spor og den er ikke dårligere end konkurrenterne.

8. løb nr 7 Rocky P H (billedet)

Går altid godt for Michelle. De to er meget dus.

Lidt langt ude på vingen og skal ned i en god ryg. Håber på overpace. Formen er meget fin nu.

Morten Juul: (hjemmeside)

2. løb nr. 2 Darling Trøjborg – Birger Jørgensen: Forivrede sig senest og galopperede. Er normalt stabil og kan vel en 1.20-tid. Hvor langt det så rækker er umuligt at vurdere. Pladschance.

5. løb nr. 6 Asger Mølgård – Birger Jørgensen: Kommer tilbage efter pause og har trænet pænt. Er havnet langt ude på vingen, men han kan godt, med lidt tur i det, ende i top3. Pladschance.

7. løb nr. 5 Brixton – Morten Juul: Gik OK senest og kunne ikke tage de fornødne meter ind i en hurtig afslutning. Er ganske hurtig fra start, men møder flere starthurtig heste indenfor sig og er ikke spidsaktuel. Kan forhåbentlig få et fint rygløb og så er muligheden for den sidste trioplacering til stede. Lille Pladschance.

Banner Skive Kommune dynamicit-skiveher Skive Folkeblad Topbanner Danskespil