Skive Trav

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentar

Fra Stalden
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Chancevurderinger Musketerdagen

Anders Pedersen:

Bedste chance: 9. løb 1 Balotelli – vinderchance

Ændringer: Balotelli i norsk hovedlag

Kommentarer: Balotelli har gået godt og vist fin moral, og han viser alt vel i træningen. Fra et godt spor må jeg prøve at køre efter spids, da han er hurtig fra start. Skal for første gang prøve et norsk hovedlag, og jeg ser ham som en vinderchance. 5. løb 6 Magiccarpetride er ikke langt fra at være i topform, og han har gået godt på det seneste. Får han et godt rygløb, er han med fremme. 8. løb 1 All Magic er godt gående og møder ikke så hård modstand som i den sidste start, selvom de selvfølgelig også er gode her. Distancen er kun en fordel, og han er en god triochance.   

Christian Lindhardt:

Bedste chance: 3. løb 3 Northern Charm – vinderchance

Ændringer: Northern Charm måske uden forsko

Kommentarer: Northern Charm var fin i sin sæsondebut, hvor han vandt sikkert. Han gik da med vinterbeslag, og jeg bestemmer efter anden opvarmning, om han skal have forskoene af. Jeg tænker ikke, at det skal give problemer, det er nærmere en fordel, men det er bedre at teste det nu, end at vente til finalen i Breeders Course, som er hans næste opgave. Sidst var første gang jeg lod ham gå med fra start, og da var han hurtig bag vognen, så jeg kører med fra start og lader udviklingen af løbet bestemme taktikken. Han er en vinderchance. 1. løb 9 Newport Beach er en meget fin hest og et kommende stortalent. Tidsmæssigt har han ikke gået hurtigere end i prøveløbet, men han kan klart bedre. Fra spor 9 og mod gode heste fra første række, har jeg ingen forventninger om, at vi kan vinde løbet, og førsteprioriteten bliver, at han skal ud og have en god oplevelse i sin debut. 5. løb 7 Tano Bork var jeg umiddelbart efter løbet sidst skuffet over, men efter at have genset løbet har jeg ændret holdning, da han fulgte ok med til mål. Han vil være bedre nu med flere løb i kroppen efter sin lange pause, og jeg tror han leverer en toppræstation. Fra spor 7 skal vi have tempo på løbet for at nå helt frem, men han er en god chance. 7. løb 2 Mac Smily er ude i sæsondebut. Han har gået et rutineløb efter 1.17, og virker på alle måder fin i træningen. Han åbner pænt fra start og vil få et godt løb fremme i feltet, men jeg tror det bliver svært at vinde løbet, da der er gode heste imod. Han er en triochance.

Jeppe Juel:

Bedste chance: 5. løb 4 Tonicetobetrue – vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Tonicetobetrue var helt væk sidst, men vi fandt nogle forklaringer, som der er blevet rettet op på. Han træner fint og vil gå et godt løb, men jeg frygter lidt, at det kan blive et bluff-løb, hvis Flemming får lov til at styre i spids, og det bliver ikke mig, som ofrer mig. Men Tonicetobetrue er altid en chance, når han er på top. 4. løb 8 Scarface er det begyndt at fungere for, efter at han har siddet i spids et par gange, men jeg frygter lidt, at han endnu er noget spidsafhængig, da han vil for meget, når han går bagfra. Outsider fra et svært spor. 10. løb 9 Boss skule have vundet sidst for at få godkendt, og jeg ligger lavt denne gang og er glad for en præmie.

Steen Juul:

Bedste chance: 1. løb 5 Fusion Scoop – vinderchance

Ændringer: 7. løb 8 Chablis med sko

Kommentarer: Fusion Scoop træner sammen med mine heste, og han er en fin hest, som dog godt kan være lidt nervøs. Går han fejlfri, er han en god vinderchance. 7. løb 8 Chablis har igen fået et dårligt nummer, og han har kun haft godt spor en enkelt gang i sit liv, men vi må tage det som det er, og forhåbentligt kan han udvikle sig lidt med de løb han får. Han er ikke dårligere, end dem han møder her, men fra sporet er han en outsider. Han kommer sandsynligvis til at gå med sko denne gang. 8. løb 6 Chock Nock hoppede desværre sidst, og jeg tror det skyldtes, at han ikke endnu helt accepterer grus på benene og i hovedet. Han træner fint, og går han glat, er han en fin outsiderchance. 11. løb 8 Cocky har trænet sammen med Chablis, og er ret så lige med denne. Sporet er imod, så han er også en outsiderchance.  

Kent Friborg:

Bedste chance: 9. løb 4 Machiavelli – triochance

Ændringer: Machiavelli uden sko

Kommentarer: Machiavelli har været 100% fin i træningen i sin løbspause. Har gået et enkelt arbejde på banen, hvor han trænede 2 X 1.30/3000m med 1.14 den sidste kilometer med stramme barduner. Han har gået med sko de sidste par starter, men får nu skoene af, og det er en fordel for ham. Han møder selvfølgelig gode heste, men med tempo på løbet er han langt fremme. 1. løb 4 Doubles Diva kører jeg for Hans Ulrik. Hun gik et godt rutineløb sidst i Skive, hvor hun løb 1.17,9 med kræfter sparet, så hun bør være med fremme. 4. løb 5 Belladore har jeg kørt et par arbejder med på banen, hvor hun har været fin. Hun jagter en præmie.   

Bent Svendsen:

Bedste chance: 4. løb 4 Created Face – vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Created Face har været en problemhest henover vinteren, da hun har store problemer med temperamentet, men hun har fungeret meget bedre med et nyt bid, som hun fik på for tre uger siden, og nu er det mig, som bestemmer farten. Om det så også er tilfældet, når det gælder løb vil vise sig på søndag. Hun kan 1.13, og jeg er sikker på, at hun kan vinde, hvis hun ikke bliver for gal. 1. løb 10 Corvatini Skov har jeg haft i træning siden den sidste start. Hun har trænet rigtigt godt, og planen var, at hun ikke skulle starte, før hun kunne vinde, men det bliver måske svært mod disse heste. Hun gik et godt arbejde sammen med Come On Hugo, og vil helt sikkert gå et godt løb. 6. løb 11 Uha Uha De Hess får det svært, og længere er den ikke. 7. løb 6 Come On Hugo har trænet forrygende hele vinteren, og er en hest, som har haft stor gavn af at stå på banen rent temperamentsmæssigt. Han har gået et arbejde på banen, hvor han gik 1.19 de første 1000m og 1.12,5 den sidste kilometer, og han virker bedre end nogensinde. Han kommer til at gå med et norsk hovedlag og sko, som han plejer, og jeg glæder mig helt vildt til at starte ham. Jeg tror han er en lille vinderchance. 8. løb 9 Chivas Regal er meldt lidt op, da de manglede en hest til dette løb. Kan han få det rette løb undervejs, er han en lille triochance. 10. løb 7 Brave Challenger skal prøve lykken i monté, da det forhåbentligt kan styrke hans vilje. Han gik et godt prøveløb, og er en hest som har det der skal til for at blive en god montéhest. Han kan  omkring 1.17, og er en god chance.

Marc Bæk Nielsen:

Bedste chance: 7. løb 7 Zelov – stor outsiderchance

Ændringer: nej

Kommentarer. Zelov er en kanonfin hest, som gik rigtigt godt i sin sæsondebut, hvor han mod ældre heste blev brugt flere gange undervejs, uden at falde igennem. Han har udviklet sig meget henover vinteren, og er blevet en helt ny hest. Kommer der fart på løbet, er han en stor outsiderchance. 9. løb 7 Gentleman var jeg ikke tilfreds med på Fyen, men vi har rettet på nogle ting, og han vil være langt bedre til denne start. Var sidste år med i Aalborg Store Pris, hvor han gik godt, så han er ikke helt væk i forhold til at være en lille triochance.

Peter Jensen:

Bedste chance: 11. løb 1 Bad Boy – vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Bad Boy gik rigtigt godt i sin sæsondebut, og har trænet godt efterfølgende. Har et godt spor, men jeg ved ikke, om han kan holde spids, men han tåler at lave noget undervejs, og jeg ser ham som en god vinderchance. 1. løb 6 Dario Sotto var fin i sin debut i Billund og burde være gået frem med det løb i kroppen. Der er tradition for, at det kommer meget velforberedte heste til start i dette løb, men jeg er sikker på, at min vil gå et godt løb, om det så rækker til at vinde, er en anden sag. 6. løb 4 Twigs Briard er godt gående og holder sin form. Han møder rigtigt gode heste, men har er et godt spor, og han er en af en 3-4 fire heste, som kan vinde løbet.

Kasper Foget:

Bedste chance: 2. løb Allineedislove – lille vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Allineedislove så jeg gå et godt rutineløb i Skive, og kunne jeg få spids, er hun måske en lille vinderchance. 1. løb 11 Heinz B R er en fin hest, som helt sikkert vil udvikle sig godt fremover, men herfra ser det svært ud. Han er selvfølgelig velforberedt, men er ikke toptunet endnu, så han er lille triochance. 5. løb 5 Race Cowboyland fik chancen spoleret sidst fra start, hvor Bali var i vejen. Han er ikke nogen sprinter, så skal han tage en god præmie, skal der højt tempo på løbet. 8. løb 3 Bellis Tulsbjerg er godt gående, og hun sluttede godt af sidst for Jeppe Juel. 2500 meter er måske ikke nogen fordel, men hun er en triochance. 10. løb 12 Peter Bagger blev kastet for løverne sidst i mangel af bedre løb. Har han humøret med sig, kan han tage en præmie. 

Paul Erik Jensen:

Bedste chance: 2. løb 7 Guts For Glory – lille vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Guts For Glory er blevet frisket op siden den sidste start, hvor han ikke var for fin. Han gik ellers godt i sin sæsondebut, og viser alt vel i træningen. Han har før vundet for kusken, og jeg syntes han står godt i løbet, så jeg ser ham som en lille vinderchance med stor pladschance. 3. løb 5 Dumbo har gået et arbejde på banen, hvor han var vældig fin. Han møder et par gode heste, men kan ligeså godt være tredje, som nogen af de andre. 6. løb 3 Fortune Boko fik dødens sidst og det trivedes han ikke med. Holder sin form, men starter i en benhård klasse, hvor positionerne afgør meget, og da han er langsom fra start bliver det tit svært at nå helt frem. Han er en pladschance. 7. løb 9 Tiger Hill Diamant blev slettet sidst for en halsinfektion. Han har gået 1.17 i et rutineløb, men skal lige i gang igen efter lang pause. Er lynhurtig fra start og sidder givet med i ryg på nummer 1, og så tager vi den derfra. Outsider. 9. løb 2 Big Mac P D virker ligeså fin i træningen som sidste år, hvor han vandt efter pause. Modstanden er selvfølgelig hårdere nu, men han falder ikke igennem, da han tidligere har matchet flere af dem. Pladschance. Alle vores kommer til at gå med deres optimale forspænding.

Morten Juul: (hjemmeside)

2. løb nr. 5 Bølle Gardenia – Mette Berg Thiesen: Havde vi i stalden til tilkøring og er nu kommet tilbage. Han har trænet ganske godt, men mangler givet et løb i kroppen. Har dårligt spor og skal lige ses an. Outsider.

4. løb nr. 7 Chap A P – Birger Jørgensen: Var svag senest, men havde nok startet for tæt og havde tilmed problemer med banen. Har trænet supergodt, men har fået et kedeligt spor, så det ser svært ud. Møder også Svendsens hest, som åbentbart ikke kan tabe… Pladschance.

6. løb nr. 7 Trophy Spring – René Kjær: Har gjort det rigtig fint, men her hæves overliggeren en anelse. Er såmænd ikke dårligere end de andre, men har fået et træls spor. Går det hele op i en højere enhed, så kan han godt være med i top3. Pladschance.

8. løb nr. 8 Chief One – René Kjær: Er rigtig godt gående, men har fået et kedeligt spor. Er ude på lang distance for første gang, men det burde ikke give problemer. Skal forhåbentligt være med i de større løb senere på sæsonen og burde være med fremme her. Vinderchance.

10. løb nr. 13 Brixton – Michelle Mønster: Er en rigtig fin hest, der ikke rigtig har fået det forventede ud af sæsonen. Ridetrænes og prøves derfor nu i monté. Vi aner overhovedet ikke hvor vi har ham, men havde det været sulkyløb, så havde han vel været alene på målfotoet. Stor outsider.

11. løb nr. 4 Ultra Modern Hanke – Birger Jørgensen: Gør det ganske fornuftigt for tiden. Er uhyre starthurtig og får sikkert et godt løb herfra. Møder gode heste, men vi prøver at skærpe ham med norsk hovedlag for forhåbentlig at skærpe ham lidt. Pladschance.

Henrik Lønborg: (hjemmeside)

1.løb - nr. 1, Dreamstar: En stabil hest der lige skal i gang. Kan tage en præmie.

3.løb - nr. 4, Damien Shadow: Har trænet godt og jeg har været tilfreds med optræningen hen over vinter/forår. Møder skrappe modstandere men vi har triochance.

6.løb - nr. 5, A Delicious One: Går gode løb og holder sin fine form. Denne klasse er hård hver gang, men jeg føler vi atter løber med i triorækken.

8.løb - nr. 2, Bullet Knas: Gør det ligeså godt i løbene. Skal for første gang prøves uden sko og med vatudtræk, spændende! Det burde give noget ekstra, så det er en vinderchance.

Knud Mønster: (Facebook)

1. løb nr 8 L.A’s Miss Universe: Er en fin hest, som er velforberedt. Sporet er ikke godt i et løb med god modstand. Hun kan omkring 18,5.

4. løb nr 9 Can Tab: Var helt forrygende sidst med 3 spor de første 700 m. Siden til spids og vandt ukørt med ørehætten i behold. Han er hvor han skal være nu og så er kapaciteten meget stor. Han er absolut en af dem, som kan vinde dette løb, selvom spor 9 ikke var det, vi håbede på.

5. løb nr 1 Repay Merci: Har til gengæld været heldig med lodtrækningen og har fået ønskesporet. Jeg synes, at det ser rigtig godt ud på forhånd. Jeg mener, at jeg har feltets bedste hest og tror at han vinder uden uheld på vejen.

11.løb nr 7 Superfly Effe: Prøver vi nu i trav. Hesten er ikke uden chance fejlfri. Farten er god. Sporet er langt ude på vingen, men det tror jeg kun er en fordel til fejlfrit løb. Outsider.

Links til artikler på Dansk Hestevæddeløb:

Paul Hagoort: LINK

Arnold Mollema: LINK

af Henrik Dyhrberg

Banner Skive Kommune dynamicit-skiveher Skive Folkeblad Topbanner Danskespil